Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Tumlinge drop in-dåb på Kirkeskibet

AUG
29

Tumlinge drop in-dåb på Kirkeskibet


Dato Søndag d. 29. august 2021, Kl. 10:00 til kl. 13:00
Sted Kirkeskibet, Topstykket 20, 2450 København SV
Medvirkende
Aleksander
Pris
Gratis
Tumlinge drop in-dåb på Kirkeskibet

Har du en tumling, der skal døbes? Og må det gerne være en dåb med sjov, sang og fagter - lige i tumlingehøjde? Så kom til Sydhavn Sogns tumlinge drop in-dåb på Kirkeskibet, der ligger i unikke og bølgende omgivelser. Her står præsten, musikpædagogen, organisten og kirkeuglen klar til at skabe en fest af en tumlingedåb. 

Ved tumlinge drop in-dåben er ritualet festligt og ganske uformelt. Man ankommer til pladsen foran Kirkeskibet, hvor man bliver taget imod af en af kirkens medarbejdere. Tilmelding er ikke nødvendig. Herefter vil vi hjælpe dig med at udfylde de nødvendige papirer. 

Én gang hver halve time samler vi de fremmødte tumlingebørn til den festlige tumlingedåb - dvs. kl. 10.30, 11, 11.30., 12 og 12.30. Er der ventetid vil der være et krea-bord, hvor børn og barnlige sjæle kan hygge sig med kreating, lidt snacks, kaffe, kakao og vand. 

VÆRD AT VIDE

 - Husk: Billedlegitimation, hvis man er over 18 år. Hvis man er under 18 år, skal man have sine forældre med eller fuldmagt fra forældre.

 - Max 20 gæster per dåb. 

 - Hvis man ikke selv har mulighed for at stille med dåbsvidner, stiller Sydhavn Sogn gerne vidner til rådighed. 

- Selvom Tumlinge drop in-dåben er målrettet de mindste, kan alle, der ønsker at blive døbt denne dag, naturligvis blive døbt - babyer, unge som voksne.